1Harmen Agent Kft.

Biztosítási tanácsadóként hiszünk abban, hogy mindenki megérdemli, hogy biztonságban tudhassa önmagát és családját. A Harmen Agent feladata, hogy ezt mindenki számára elérhetővé tegye. A Harmen Agent, mint az Aegon Biztosító Zrt. megbízott partnere elkötelezett, hogy minden munkavállaló számára elérhetővé tegyen olyan szolgáltatásokat, melyek őt és családját megvédik a váratlan események pénzügyi következményeitől. Hiszünk benne, hogy olyan megoldásokkal tudunk szolgálni, melyek megvédik a jövedelem-kieséstől és megfelelő pénzügyi hátteret biztosítanak elérhető áron – akár ingyenesen is -. Törekszünk arra, hogy tanácsadóinkon keresztül minél szélesebb körben tájékoztassuk a munkavállalókat ás a munkáltatókat.

Elsődleges feladatunknak tartjuk, hogy minden leendő ügyfelünk elegendő információval rendelkezzen ahhoz, hogy helyes döntést hozzon, ezért a mi munkánk a tájékoztatás és az információk átadása, mert tapasztalatunk szerint helyes információk birtokában senki sem utasítja el a lehetőséget, hogy gondoskodjon szeretteiről és önmagáról.

Szervezet-fejlesztési tanácsadóként hiszünk abban, hogy egyedi látásmódunk, tapasztalataink és módszereink mérhető változásokat képesek létrehozni partnereinknél. Elsődleges kompetenciánk a L&D és gyakorlati oktatási rendszerek módszertana. Hiszünk abban, hogy fejlesztéssel minden munkatárs és szervezet hatékonysága fokozható.

Cégnév: Harmen Agent Kft.
Közvetítői státusz: Aegon Biztosító Zrt. függő biztosításközvetítő
Székhely: 1237 Budapest, Árvíz utca 21.
Cégjegyzék szám: 01-09-197708
Adószám: 25065257-1-43
MNB nyilvántartási szám: 215011351155
Aegon törzsszáma: 0000948981

Ügyvezetők:
Szűcs Bálint, MNB nyilvántartási szám: 115091103225, Aegon törzsszáma: 0000950639
Fodor Csaba, MNB nyilvántartási szám: 115091103236, Aegon törzsszáma: 0000950640

Postai cím: 1237 Budapest, Árvíz utca 21.
E-mail: ugyfelszolgalat@harmen.hu
Telefon: 0036 30 332 2562

2Szakmai és üzleti vezetés

Fodor Csaba
A szakmai és technikai területekért felelős vezető, több mint 15 év biztosítási, felnőttoktatási és vezetői tapasztalattal a háta mögött irányítja a Harmen Agent Kft. folyamatokkal összefüggő, háttér és adminisztratív területeit. Felelőssége ezen kívül a szervezet-fejlesztési üzletág irányítása. A Harmen Agent legfontosabb célkitűzése, hogy Magyarországon egyedülálló szolgáltatási színvonalon, az ügyfelekkel folyamatosan kapcsolatot tartva egy modern és innovatív szervezett hozzon létre.

Szűcs Bálint
Az értékesítési és üzletfejlesztési területekért felelős vezető, több mint egy évtizedes gyakorlatával és tapasztalatával segíti, hogy mind a munkavállalók, mind a munkáltatók megismerjék a Harmen Agent Kft. programjaiban rejlő lehetőségeket. Támogatja azon tanácsadók munkáját, akik a közvetlen kapcsolattartásért felelősek. Segítségükkel a leendő ügyfelek könnyedén felismerik, hogy mi az, amire nekik és családjuknak szükségük van ahhoz, hogy egy váratlan helyzetben is a megszokott nyugalmat és biztonságot érezhesse az egész család.

3Gondoskodó Munkavállalók Klubja

A Gondoskodó Munkavállalók Klubja egy olyan önkéntes és független kezdeményezés, mely minden csatlakozni kívánó munkavállaló számára ingyenesen nyitva áll. A csatlakozott klubtagok rendszeresen jutnak olyan információkhoz és kedvezményekhez, mely segíti mindennapjaikat. Legyen szó akár aktuális törvényi változásokról, az öngondoskodás legmodernebb formáiról vagy egészségmegőrzésről. A csatlakozás önkéntes és ingyenes. Hiszünk benne, hogy minden munkavállaló számára tudunk új információt és kedvező ajánlatot továbbítani.

További információk