Szolgáltatásaink áttekintése

Személyes felmérés

Minden gyüttműködésünk alapja a személyes kapcsolat ügyfelekkel. Az első személyes találkozók alkalmával közösen alakítjuk ki a lehetőségek és az elképzelések mentén a megvalósíthatót. Tapasztalatunk biztosítja, hogy minden munkahelyen és vállalkozási vagy családi környezetben meg tudjuk teremteni az együttműködés kereteit és a megvalósítás legcélszerűbb módszerét.

Ajánlat

A személyes felmérésen meghatározott keretek között tesreszabott ajánlatot teszünk, mely tükrözi partnerünk elvárásait és az általunk javasolt lehető legjobb megoldást. Minden esetben figyelembe vesszük az elképzeléseket, a lehetőségeket és a törvényi környezetet. Számunkra elég, ha önnek csak kérdései vannak, a megoldást mi szállítjuk. Legyen az biztosítás, munkavállalói program vagy tréning.

Kapcsolat ügyfeleinkkel

Hiszünk benne, hogy az ajánlat elfogadása csak az első lépése a kapcsolatnak. Mindig rendelkezésre állunk, legyen szó kárbejelentésről, módosításről, új üzleti projektról vagy értékelésről. Folyamatosan figyeljük a legjobb ajánlatokat és a szabályozási környezet változásait annak érdekében, hogy mindig mi legyünk az Ön számára lehető legjobb lehetőség.

Munkaadóknak

Magyarországon egyedülálló módon vagyunk képesek megérteni és mogoldani a munkavállalókkal kapcsolatos elképzeléseket. Legyen szó munkavállalói juttatásról, teljesítmény-ösztönzésről vagy hatékonyság javításról. Olyan ajánlatott tudunk tenni, mely a munkaadók számára ingyenes, azaz semmilyen anyagi ráfordítást nem igényel. Kérjen ajánlatot ingyenes munkavállalói programra!

Biztosítások

Legyen szó egyéni vagy csoportos, magán, vállalkozói vagy vállalati biztosításokról. A teljesség igénye nélkül. Egészség-, baleset- és életbiztosítások. Kockázati, megtakarítási vagy befektetési termékek. Lakás, nyaraló, telephely és gépjármű biztosítások. Vagyon és felelősségbiztosítások, magánszemélyek és vállalkozások, akár nagyvállalatok számára. Egyedi biztosítási megoldások

Munkavállalóknak

Az Önkéntes Munkavállalói Program és a Gondoskodó Munkavállalók Klubja mind-mind egyedi lehetőség, hogy kedvező áron és feltételekkel gondoskodjak családom és önmagam anyagi biztonságáról a legnehezebb helyzetekben. Senki sem lehet 100%-an biztos abban, hogy vele nem történik baj. Az Önkéntes Munkavállalói Program teljes körú lehetőséget ad az anyagi következmények kezelésére.