A Harmen Agent Kft. a hazai biztosításközvetítői szektor új és dinamikusan fejlődő szereplője
Vállalati Juttatási Programok Tanácsadót keres.
A Harmen Agent Kft. mint az Aegon Biztosító Zrt. partnere az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatásaink változatos munkát, kihívást és stabil karriert jelentenek munkatársainknak. Közvetített termékeink körét folyamatosan bővítjük és szolgáltatásainkat az ügyfeleink igényeire szabva fejlesztjük, hogy mindig a legjobbat és a legolcsóbbat kínálhassuk.
Feladat
• a vállalat partereinél dolgozó munkavállalók számára a Munkavállalói Programok bemutatása és értékesítése
• szerződések adminisztrációja és az ügyfelek teljes körű kiszolgálása az ajánlatok előkészítésétől kezdve a szerződések fenntartásán át a rendszeres kapcsolattartásig
Elvárások
• főiskolai/egyetemi diploma vagy államilag elismert biztosítás közvetítői OKJ vizsga
• felhasználó szintű számítástechnikai ismeretek
• direkt értékesítési elkötelezettség és tapasztalat
Munkavégzés
• A munkavégzés helye országos, jellemzően sok vidéki ott tartózkodással
• Rugalmas munkaidő • A munkavégzéshez autó szükséges
Ajánlat
• megbízási jogviszonyban versenyképes fix és teljesítményarányos jövedelem
• magas színvonalú szakmai támogatás
• dinamikus légkör és szakmai karrier

Jelentkezés

Jelentkezés módja: az ugyfelszolgalat@harmen.hu e-mail címre küldött, és a pontos munkakör megnevezésével ellátott magyar nyelvű, fényképes szakmai önéletrajzzal.

Adatkezelés

Önéletrajzának megküldésével Ön hozzájárulását adja ahhoz, hogy az önéletrajzában megadott adatokat a Harmen Agent Kft. kezelje abból a célból, hogy az Ön végzettségének és érdeklődési körének leginkább megfelelő álláslehetőségről értesítse, Önnel időpontot egyeztessen, továbbá abból a célból is, hogy az állásajánlatra történő kiválasztást lebonyolítsa. Ezen hozzájárulását Ön bármikor, indokolás nélkül jogosult visszavonni, a fenti e-mail címre történő elektronikus levél megküldése útján. Hozzájárulásának a visszavonását követően Társaságunk a fenti célból Önt nem keresi meg a továbbiakban. Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben (a továbbiakban: Infotv.) előírt kötelezettségünknek megfelelően tájékoztatjuk, hogy az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása, amely hozzájárulást Ön az önéletrajzának a fenti címre történő megküldésével adja meg. Az adatok kezelésére, feldolgozására Társaságunk, a Harmen Agent Kft. jogosult. Tájékoztatjuk, hogy a megküldött önéletrajzának adatait, annak teljes tartalmát bizalmasan kezeljük, harmadik személynek az Ön tudta és beleegyezése nélkül információt nem szolgáltatunk ki Önről, azokat kizárólag Társaságunk munkatársai, valamint az esetleges álláslehetőséggel kapcsolatban érintett vezetői ismerhetik meg. Ön bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatainak a kezeléséről, továbbá kérheti személyes adatainak helyesbítését, zárolását, törlését. Mindezeken túlmenően, Ön tiltakozhat személyes adatainak a kezelése ellen, illetve jogainak a megsértése esetén Ön jogosult bírósághoz fordulni, illetve a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság felé bejelentéssel élni. Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk az Ön adatait az Infotv. 6.§ (5) bekezdése alapján, esetleges jogos érdekének az érvényesítése céljából, a magyar polgári jog szabályai szerinti általános elévülési időn belül (5 évig) kezeli. Az ötödik év elteltével az Ön adatait adatbázisunkból véglegesen és visszavonhatatlanul töröljük.